Voimala Wellness studion avajaiset 1.8.2024 alkaen

Tervetuloa joogaamaan ja voimaan hyvin Voimala Wellnessin studiolle! Avaamme uuden ihanan studiomme ennakko-ostajille 1.8.2024 ja kaikille Vaajakosken Kohinoissa 8.-11.8.2024. Studiomme sijaitsee Vaajakoskella Vanhassa Naulatehtaassa osoitteessa Konttisentie 8 B, 3. kerros.

Avajaistunnit jäsenillemme 1.-7.8.2024

Sinä, joka olet ostanut kesän aikana studiomme jäsenyyden tai sarjakortin: tervetuloa nautiskelemaan tunneistamme ennakkoon. <3 Kiitos, että olet ollut mukana mahdollistamassa uuden studion avaamisen!

Vaajakosken Kohinat ja edulliset tutustumistunnit 8.- 11.8.2024

Tästä on kohistu: tule tutustumaan upeaan studioomme puoleen hintaan! Ovet ovat auki kaikille ja hinnat kohdillaan: Kohina-viikonloppuna kaikki tunnit -50% kertamaksuhinnoin (norm. kertamaksu 19€) 🥰

Maksu paikan päällä tunnilla.

Studion syyskausi starttaa 12.8.2024 alkaen

Miltä kuulostaisi rennompi, vapaampi ja merkityksellisempi arki? Irti suorittamisen oravanpyörästä? Meiltä saa ratkaisuja näihin ja moniin muihin jumeihin – viikon jokaisena päivänä.

Joogaa, pilatesta, corea ja kehonhuoltoa – täydellinen kattaus hyvinvointia sinulle.

Ja ajatteles, Shakta joogakoulu toimii meidän tiloissamme! Saat ainoana paikkana Keski-Suomessa tykättyä ja nautinnollista Shaktajoogaa – samalla jäsenyydellä tai sarjakortilla!

Shaktajooga (merkitty lukkariin Shaktan valkoisella logolla) tarjoaa täydellisiä pysähtymisen hetkiä kenelle tahansa, mutta myös supermielenkiintoisia mahdollisuuksia niille, jotka haluavat sukeltaa syvemmälle joogaan. Tule tutustumaan ja juttelemaan lisää shaktajoogaopettaja Meriannan kanssa. <3

Tervetuloa sellaisena kuin olet!

Terkuin, Nina, Merianna ja kaikki Wellnessin ohjaajat